Translate

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 888 (RACINGTEAM888)


Αγωνιστική ομάδα 888 (RACING TEAM 888)

Η αγωνιστική ομάδα 888 είναι ένας οργανισμός μη κερδοσκοπικός που  ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μοτοσικλετιστών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το σωστό χειρισμό της μοτοσυκλέτας . Ο σωστός χειρισμός μειώνει τα ατυχήματα και κάνει την οδήγηση της μοτοσυκλέτας μας μια ευχάριστη εμπειρία γεμάτη ασφάλεια.
Για την πραγματοποίηση του παραπάνω στόχου ο οργανισμός μας πραγματοποιεί κάθε δυο ή περισσότερες σειρές σεμιναρίων χειρισμού μοτοσυκλέτας. Αυτά τα σεμινάρια γίνονται στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και το κόστος συμμετοχής είναι πάρα πολύ χαμηλό ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι αναβάτες .
Στα σεμινάρια της σχολής μας (Riding school 888) μπορούν να συμμετάσχουν όλων των τύπων οι μοτοσυκλέτες από μεσαίου κυβισμού σκούτερ έως μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες. Οι βασικές αρχές χειρισμού μοτοσυκλέτας που διδάσκονται στο πρώτο επίπεδο των σεμιναρίων μας είναι ίδιες για τον χειρισμό όλων των δίκυκλων. Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει περισσότερη γνώση μπορεί να παρακολουθήσει το δεύτερο και το τρίτο κύκλο των σεμιναρίων μας ώστε να ανεβάσει αρκετά το οδηγητικό του επίπεδο.
Το 2011 με την ίδρυση του ο οργανισμός μας ξεκίνησε τα θεωρητικά του σεμινάρια στην πόλη των Πατρών και σύντομα έκανε το πρώτο του πρακτικό σεμινάριο στην πίστα καρτ στα Βραχναίϊκα Πατρών. Από εκεί και έπειτα μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν αρκετά σεμινάρια στην πίστα των Μεγάρων άλλα και στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Όλα αυτά στέφτηκαν με επιτυχία αφού οι συμμετέχοντες όλων των σεμιναρίων αποχώρησαν χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό και γεμάτοι γνώσεις. Αυτό σημαίνει πιο ασφαλείς αναβάτες για τον εαυτό τους άλλα και για τους άλλους.
Το τελευταίο σεμινάριο του οργανισμού στην πίστα των Μεγάρων πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2013. Το 2014 δεν είχαμε δραστηριότητα στον εν λόγο χώρο μιας και πιστεύουμε ότι είναι εντελώς ακατάλληλος και επικίνδυνος για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων μας και όχι μόνο. Έτσι από το 2013 τα σεμινάρια μας γίνονται μόνο στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.
Διακρίνοντας την αναγκαιότητα να έρθει ακόμα πιο κοντά στις μοτοσυκλετιστικές ομάδες και τα χαμηλά εισοδήματα των ημερών μας ο οργανισμός μας για τη νέα χρονιά 2015 θα προχωρήσει ένα βήμα μπροστά με σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται σε πιστές καρτ άλλα και ελευθέρους χώρους στάθμευσης. Η κίνηση αυτή ευελπιστούμε να αγγίξει κάθε μοτοσικλετιστή (από σκούτερ μέχρι μεγάλη μοτοσυκλέτα) και να τον φέρει στο δρόμο της ασφαλούς οδήγησης.
Επειδή λοιπόν δεν σταματούν να συμβαίνουν ατυχήματα άλλα τα εισοδήματα των μοτοσικλετιστών μέρα με τη μέρα μειώνονται ο οργανισμός μας σας ανακοινώνει ότι έκτος από το ‘Σχολείο χειρισμού μοτοσυκλέτας’ που υποστηρίζει από το 2011 μέχρι σήμερα , από το Μάρτιο του 2015 θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και τα εξής σχολεία:
‘   Σχολείο ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς αναβατών’ και ‘Σχολείο ελιγμών πόλης’
Τα δυο αυτά σχολεία θα είναι πολύ οικονομικά αφού το πρώτο θα γίνεται σε πιστές καρτ  στους τόπους των ενδιαφερόμενων ενώ το δεύτερο θα μπορεί να γίνεται ακόμα και σε χώρους μεγάλων παρκινγκ. Το κόστος του πρώτου θα είναι στα 60 ευρώ ανά συμμετέχοντα με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τις 10 .Το σεμινάριο αυτό θα διαρκεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, ενώ τα σεμινάρια ελιγμών πόλης θα διαρκούν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και θα έχουν ανώτατο όριο συμμέτοχων τις 20 συμμετοχές. Το κόστος των σεμιναρίων πόλης θα είναι στα 20 ευρώ ανά συμμέτοχη. Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται κυρίως σε λέσχες και φόρουμ ,χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η συμμέτοχη ανεξάρτητων μοτοσικλετιστών.
Ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων μας θα ανακοινωθούν μέσα στις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2015. Να τονίσουμε εδώ για να μην υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση πως το ότι ο οργανισμός μας είναι μη κερδοσκοπικός δεν σημαίνει ότι τα σεμινάρια μας πρέπει να παρέχονται δωρεάν. Δωρεάν εργάζονται οι εκπαιδευτές μας άλλα τα έξοδα του κάθε σεμιναρίου πρέπει από κάπου να πληρωθούν, εκεί λοιπόν πάνε και οι συνδρομές των συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου ,γι’αυτο το λόγο άλλα και για τη διατήρηση της ποιότητας στην εκπαίδευση υπάρχει ανώτατος και κατώτατος αριθμός συμμετοχών για τη διεξαγωγή του κάθε μας σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τη θεματολογία των σεμιναρίων μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη σελίδα του οργανισμού μας στο διαδίκτυο  http://racingteam888.gr/index.php/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου