Translate

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 888 ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 888 ΓΙΑ ΤΟ 2015

Φίλοι μοτοσικλετιστές, ήρθε και φέτος η ώρα να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του οργανισμού μας. Έτσι λοιπόν για το 2015 ο οργανισμός μας θα πραγματοποιήσει δυο σειρές σεμιναρίων χειρισμού μοτοσυκλέτας στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και πέντε ημερήσια σεμινάρια ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς αναβατών στην πίστα Μπενέκος στο Αγρίνιο.
Θα είμαστε επίσης κοντά στους φίλους της μοτοσυκλέτας κατά την κοπή της πίτας της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσυκλέτας, την κοπή της πίτας των λεσχών βορειοδυτικής Ελλάδος σε μια όμορφη εκδήλωση που θα γίνει στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου. Στο Μεσολόγγι η λέσχη μοτοσικλετιστών της περιοχής ετοιμάζει μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα διήμερη εκδήλωση και δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε άλλωστε. Τέλος η παρουσία του οργανισμού μας στην πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσικλετιστών άλλα και στο 4ο Motoweekend θεωρείται δεδομένη. Θα θέλαμε να σου δούμε όλους σε κάποιες από αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις ώστε να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.
Όπως το 2014 έτσι και το 2015 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σεμινάριο του οργανισμού μας στην πίστα των Μεγάρων λόγο της επικινδυνότητας του χώρου. Θα προτείναμε και σε όποιον σέβεται τον εαυτό του και την περιουσία του να κάνει το ίδιο σε μια απέλπιδα προσπάθεια μήπως και δείξουν λίγο ενδιαφέρον  οι υπεύθυνοι.
Μέσω του οργανισμού μας θα μπορείτε να προμηθεύεστε ελαστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και να κάνετε ρύθμιση άλλα και σέρβις στις αναρτήσεις των μοτοσυκλετών σας. Επίσης από φέτος υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δερμάτινης ολόσωμης φόρμας από τον οργανισμό μας για όποιον επιθυμεί να κάνει κάποιο αγώνα ή τη βόλτα του πάνω στη μοτοσυκλέτα με ασφάλεια χωρίς να δώσει τα πολλά χρήματα που απαιτούνται για την αγορά της φόρμας.
Τέλος αν υπάρξει ενδιαφέρον θα γίνει φέτος το εκπαιδευτικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο που είχαμε οργανώσει πέρσι για την συμμέτοχη στο σχολείο αγωνιστικής οδήγησης του Ron Haslam.


Σύντομα θα επακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις για τα σεμινάρια του οργανισμού και θα έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε τη συμμέτοχη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου