Translate

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 888 ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

Η ομάδα μας για φέτος θα διοργανώσει δυο σειρές σεμιναρίων χειρισμού μοτοσυκλέτας στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών καθώς και θεωρητικά σεμινάρια όπου μας ζητηθεί . Τα θεωρητικά όπως και τα πρακτικά σεμινάρια μας στην αίθουσα θα γίνονται με τη βοήθεια διαφανειών ώστε οι συμμετέχοντες να αντιλαμβάνονται και να απορροφούν ευκολότερα τη διδακτέα υλη. Τα τμήματα των πρακτικών σεμιναρίων θα είναι και πάλι ολιγομελή ώστε να ερχόμαστε σε επαφή με όλους τους συμμετέχοντες και να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες τους. Η επίλυση των προβλημάτων ή της φοβίας κάποιου συμμετέχοντα θα βρει και φέτος άμεση λύση κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Το 2013 ο οργανισμός μας έκανε μόνο δυο πρακτικά σεμινάρια στην πίστα των Μεγάρων παρόλο που η ζήτηση επέβαλε να κάνουμε πολλά περισσότερα.. Δεν έγιναν περισσότερα σεμινάρια γιατί η πίστα είναι σε αθλία κατάσταση και αυτό το αντιληφτήκαμε ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα. Έτσι λοιπόν και επειδή η πίστα παραμένει στο ίδιο χάλι δεν έχουν προγραμματιστεί πρακτικά σεμινάρια στην πίστα των Μεγάρων. Αντί αυτού ο οργανισμός μας έχει έρθει σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου που μπορούν με λογικό κόστος να μεταφέρουν με άριστο τρόπο τις μοτοσυκλέτες από την Αθήνα στις Σέρρες και πάλι πίσω, ώστε όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια της σχολής με ασφάλεια.
Και αυτό το νέο έτος θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας σημαντικές εκπτώσεις σε αγορά ελαστικών της αρεσκείας τους αλλά και στη συντήρηση της μοτοσυκλέτας και των αναρτήσεων της όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Για το 2014 θα οργανωθεί επίσης ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι το σχολείο αγωνιστικής οδήγησης του θρύλου των  αγώνων superbike, Ron Haslam με μοτοσυκλέτες Honda. Το ταξίδι θα γίνει πραγματικότητα αν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Άλλη μια βόλτα για το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς θα είναι ο γύρος της Πελοποννήσου με διάρκεια μιας εβδομάδας όπου στόχο θα έχει να γνωρίσουμε όλοι μαζί τις ομορφιές του τόπου μας, να επισπευτούμε όλα τα αρχαία μνημεία της Πελοποννήσου και να περάσουμε μια εβδομάδα με το συν-αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα μας στη θάλασσα.  

Σύντομα θα ενημερωθείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων του οργανισμού μας.. μέσα από τη σελίδα  www.racingteam888.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου